Помощ, напътствия и указания - спри тук, за да знаеш!

Go down

Помощ, напътствия и указания - спри тук, за да знаеш!

Писане by Admin on Вто Май 05, 2009 9:25 am

В тази тема ще се запознаете с основните изисквания на форума и отговори на въпроси като какво е забранено на един потребител и какво му е позволено. За консултации и неясноти по написаното по-долу ще можете да ме намерите чрез ЛС или на мейла ми.

♥️ В началото ще ви изброя забраните и всичко, което е препоръчително да избягвате:
1. Писането на кирилица e задължително.

2. Публикувайте темите и мненията си в подходящите раздели.

3. Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да подсказва за нейното съдържание.

4. Не е желателен прекомерния off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

5. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" (Edit)

6. Забранява се публикуването на мнения, които нямат пряко значение за темата, а изразяват лично мнение без обосновка (например "яко е", "кефи ме", "не ме кефи"). Такива мнения по същество са излишни, не допринасят практически за градивна комуникация и ще бъдат изтривани от модераторите.

7. Забранено е прикачването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и постването на подобни линкове без предупреждение за съдържанието. Категорично се забранява предоставянето на линкове към страници с детска порнография. Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм, както и текстове включващи реалистично описание на принудителен секс, изнасилване и секс с малолетни.

8. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Всеки, който напише нещо с единствената цел да ядоса, раздразни, изнерви и/или натовари психически друг потребител влиза в категорията нежелани потребители. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми администратора и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

9. Пишете с нормална големина на шрифта. Писането с големи букви се приема като викане.

10. Ако една тема бъде изчерпана, тя по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, е добре да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

11. Абсолютно се забраняват всякакви обиди към Лий, Дънк, Антъни, Саймън, семейството и близките им, както и към други известни личности!!

12. Забраняват се обиди към Администраторите или Модераторите, както и към останалите потребители.

13. Аватари или подписи с обидно или вулгарно съдържание ще бъдат изтрити от модераторите.

14. Безпочвени и глупави спорове и караници се водят по лична поща ( ЛС ), а не по темите. Никой не е длъжен да гледа сеира на другите потребители, които само смущават хода на дискусиите и темите.

15. Зачитайте личното мнение на съфорумниците си и помнете, че всеки има правото да го споделя! Никой няма правомощията да заклеймява хората само заради изказано по някоя тема становище. Ако не сте съгласни, можете да го кажете гласно, но без да умаловажавате личността на другия и да накърнявате авторитета му пред останалите форумци.
16. Расистки шеги и докачки ще бъдат строго наказвани! Не делете хората по цветове и раси, защото външността е само горната обвивка, никой не може да знае какво се крие и под кожите ни...

17. Забранява се разпространяването на китайски писма на любовта и текстчета тип "прати това на сто човека или розов слон облечен по хавайска пола ще се смаже докато ядеш шоколадов сладолед". Ако получите такова, моля сигнализирайте на мен или всеки модератор. Наказанието ще бъде:
~ при първо оплакване: лишаване от функцията за лични съобщения;
~ при второ оплакване: по-сурово наказание.

18. Старайте се да пишете смислени и дълги мнения, без много правописни и пунктуационни грешки, развалящи въздействието от мнението ви по доста неприятен начин.

19. Не пускайте мнения състоящи се само от емотикони ( Very Happy / Sad ) или такива, в които емоциите да преобладават над буквите ви. Старайте се да запазите мнението си естетически красиво!

♥️ Като втора точка са всички права и възможности, които придобивате като потребител на форума ни:

1.) Вие свободно можете да:

~ пускате теми, пишете мнения, гласувате в анкети;
~ използвате функция за пращане/получаване/запазване на лични съобщения до всички потребители, модератори и администратори на този форум;
~ разнообразявате профила си и добавяте към подписите си банери и линкове към ваши стайтове/форуми/блогове и пр;
~ комуникирате и пишете във всички теми и взимате участие във всички отворени за нови членове потребителски групи;

2.) Можете да кандидатствате за модератори, ако въпросната тема е отворена и достъпна до потребителите.

3.) Форумът е за неограничено потребителско ползване и вие сте в правото си да се възползвате от него по всяко време.

4.) Имате правата да се оплачете и да сигналиризате за нередности на админи или модове като това ще донесе някаква награда.

5.) Всеки потребител има право да дава мнения, препоръки и идеи за развитието на форума и неговото благополучно развитие. Това, разбира се, се прави в определените за целта теми.

Не е позволено копирането на теми и мнения създадени от хората в този форум с цел публикуването им в други такива без допитване до автора на темата и неговото изрично съгласие.
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 76
Join date : 04.05.2009
Age : 35

http://backtoblue.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите